TEL. 0497-382277

INFO@GANZENHOF.NL

Ganzerik

 

Tot 52 personen


Scholen en jeugdgroepen (met begeleiding) zijn in dit vakantiehuis  van harte welkom.
In de weekends kiezen ook grotere families en vriendengroepen vaak voor dit sfeervolle verblijf. Het ganzenbordspel op de vloer (40m2) is hier een echte blikvanger. Tijdens de vele bonte avonden wordt het podium (met zithoek en stoere houtkachel) dankbaar gebruikt. De overkapping van het terras zorgt dat uw barbecuefestijn niet in het water kan vallen.

 

GANZERIK IN ÉÉN OOGOPSLAG

 
  • volledig ingerichte keuken met vaatwasser
  • 7 slaapkamers met douche en toilet: 4 x 8 pers., 2 x 4 pers. en 1 x 12 pers.
  • Twee 1-pers. bedden, rest stapelbedden
  • Goed omheind speelveld
  • Kampvuurplaats in speelbos aanwezig
  • Gratis draadloos internet
  • Zelf beddengoed meebrengen: hoeslaken, kussen, dekbed of slaapzak
 

VOORDAT U BOEKT…


De Ganzenhof is bedoeld als plek waar mensen tot rust kunnen komen. Dat geldt voor de camping maar ook voor de groepsaccommodaties. In de huisregels zijn hierom een aantal regels opgenomen; Link naar huisregels. ’s Avonds dient het op de speelvelden al rustig te zijn en na 23.00 uur gaan alle gasten naar binnen. Buiten de accommodaties zijn geen muziekinstallaties of geluidsversterkers toegestaan. Spreekt dit concept u aan, dan bent u van harte welkom. Groepen met  luidruchtige nachtelijke activiteiten adviseren wij om naar een andere accommodatie uit te kijken.

De accommodaties zijn van elkaar gescheiden en het is niet mogelijk om 2 of 3 accommodaties tegelijk te huren voor één en dezelfde groep. Fluitekruid en  Pimpernoot worden niet aan schoolklassen of jeugdgroepen verhuurd. In de Ganzerik zijn deze (onder begeleiding en bepaalde voorwaarden) van harte welkom. Kijk hier voor een plattegrondje van de Ganzerik.AANKOMST EN VERTREK


Weekendgroepen:  
Aankomst vanaf vrijdag 16.00 uur | vertrek tot zondag 20.00 uur (evt. later vertrek enkel in overleg)

Midweekgroepen
Aankomst vanaf  maandag 15.00 uur | vertrek vrijdag 11.00 uur (evt. later vertrek enkel in overleg)

Week:  Aankomst vanaf 15.00 uur – vertrek tot 11.00 uur

Bij vertrek op maandag of vrijdag kunnen we u vragen om uw spullen  eerder uit de slaapkamers te halen, zodat we daar vanaf 9.00 uur kunnen schoonmaken!

Handig om te weten
: Koffiefilters zijn aanwezig, u hoeft dus alleen grove- of snelfiltermaling koffie mee te brengen.  Verder wordt u geacht toiletpapier, vuilniszakken, thee- en vaatdoeken en schoonmaakmiddel zelf mee te brengen. Vaatwastabletten NIET meebrengen; de vaatwassers zijn voorzien van een automatisch doseersysteem.


Gastbeoordeling Award 2023:

Gastbeoordeling Award 2023 De Ganzenhof - Ganzerik

DE GANZENHOF

Molenweg 14
5531 PN Bladel
Tel. 0497-382277
info@ganzenhof.nl

Powered by GSD