TEL. 0497-382277

INFO@GANZENHOF.NL

Atelier


Bij gastvrouw Lia zit het schilderen in het bloed; dat is overal op het bedrijf te zien. Haar creatieve uitspattingen voorzien muren, deuren, planken, kastjes, etc. van decoratieve versieringen. In het atelier beschildert zij voornamelijk porselein. De werkstukken van Lia zijn hier te bezichtigen en er worden workshops verzorgd.

Tijdens een workshop ‘porseleinschilderen’ beschildert u onder begeleiding een porseleinen bord of schaal naar keuze. Een heel persoonlijk cadeautje voor wie u maar wilt. Het is bijvoorbeeld altijd leuk om een geboortekaartje of trouwkaart te gebruiken voor uw ontwerp. Ook ’n leuk idee voor een vrijgezellenfeest of teambuilding-uitje; ieder schildert een onderdeel van bv. gebaksstel of een tegeltableau. In de porseleinkast van het atelier vindt u een uitgebreide keuze aan porselein, maar u mag ook zelf meebrengen.

En denk nu niet meteen; ‘dat is niks voor mij, ik ben niet creatief of ik kan niet tekenen…’ Het enige wat u nodig hebt is een beetje geduld. Er zijn volop voorbeelden aanwezig. Tekeningen kunnen d.m.v. grafietpapier overgebracht worden op het porselein en daarna ingeschilderd. U bent ongeveer 3 uur bezig, dan is uw werkstuk klaar om gebrand te worden. Tijdens dit proces wordt de oven gestookt tot ca. 800 graden, en smelt de verf in het glazuur van het porselein. Daarna kunt u het dagelijks gebruiken en zelfs wassen in de vaatwasser.
Tijdsduur:  ca. 3 uur
Prijs € 20,00 –  probeerprijs, excl. porselein incl. koffie en thee
Groepsgrootte: 4 tot 8 personen – minimumprijs € 120,00    LET OP: Gasten die logeren op de Ganzenhof krijgen € 5,00 korting  p.p. op de workshopprijs!


Werk in opdracht…
Nog op zoek naar een origineel kadootje voor geboorte, bruiloft of jubileum? In overleg met u maak ik een persoonlijk cadeau. U dient wel rekening te houden met ongeveer 3 weken ‘levertijd’. Interesse? Stuur even een mailtje en u krijgt zo snel mogelijk informatie over ideetjes en prijzen.
P.S.  Gasten die logeren op onze camping hebben tijdens het campingseizoen elke woensdagmiddag (mei t/m september)  de mogelijkheid om deel te nemen aan onze workshop porseleinschilderen. De volgende dag worden de werkstukken tentoongesteld op de camping.

DE GANZENHOF

Molenweg 14
5531 PN Bladel
Tel. 0497-382277
info@ganzenhof.nl

Powered by GSD